belcoast - enjoy the Belgian coast!

BELCOAST als verkoopmakelaar

BELCOAST heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van vakantiewoningen en appartementen aan de middenkust. Geen verkoop is dezelfde, ieder pand heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reŽle verkoopprijs.

Deskundig

BELCOAST is lid van Belgisch instituut van Vastgoedmakelaars. Onze makelaars zijn erkend en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Belcoast biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan elke dag van de week (ook op zondag!) In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning†kunt u desgewenst afspraken maken†in de avonduren of op zondag. Belcoast neemt hier de tijd voor.

BELCOAST presentatie

Bij de verkoop van woningen draait het ůůk om de presentatie. BELCOAST besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van professionele fotoís, de vermelding op www.immoweb.be en onze eigen website www.belcoast.be, op de site van onze zustermaatschappij Zeester Vakanties, www.zeester.com, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat ons opvallende en herkenbare Belcoast-huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw eigendom.

Ook maken wij slim gebruik van e-mail, rss en†social media, zoals twitter, facebook en om uw woning te promoten. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

social media

BELCOAST contact

Belcoast vindt een frequente en transparante communicatie tijdens†het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

BELCOAST Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de verkoopsovereenkomst, maar loopt door tot en met de inspectie en het overzetten van den nutsvoorzieningen. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan Belcoast voor u betekenen?

Nieuwsgierig geworden naar wat Belcoast voor u kan betekenen?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij staan u graag te woord!

Afspraak maken